• Kingsize bed in Shaba Boutique accommodatie in Zanzibar Stone Town

Jouw droom accommodatie in Paradijs

Alle accommodaties welke wij aanbieden in Zanzibar zijn in ons eigen beheer, waardoor wij jou de beste service kunnen garanderen. Van comfortabele resorts tot een boutique hotel.  De accommodaties hebben een authentieke sfeer en zijn allemaal uniek op hun eigen manier. Wij vinden de perfecte match voor jou, ongeacht wat je budget is.

Ontspan in de beste Zanzibar accommodaties met Shemeji Safari
Drone-opname van het Reef & Beach Hotel Zanzibar

Reef & Beach Resort

Beoordeling: ****

De kamers met zeezicht strekken zich uit over een kustlijn van 600 meter, wat zorgt voor de perfecte zeebries die door de kamers waait en waardoor je in slaap kunt vallen met het geluid van de klotsende golven – een perfecte vakantie! De kamers liggen verspreid om de ultieme privacy te creëren voor jouw strandvakantie.

Officiele Website

Uitzicht op de Indische Oceaan vanaf Paradise Beach hotel in Zanzibar

Paradise Beach Resort

Beoordeling: ****

Paradise Beach Resort ligt aan een idyllisch zandstrand in een rustige omgeving. Het hotel heeft een indrukwekkende verscheidenheid aan kamers met verschillende afmetingen en bed opstellingen die tegemoet komen aan de wensen van alle reizigers, vooral geschikt voor gezinnen en groepsreizigers.

Officiele Website

Een bruggetje over het zwembad in het Zanzibar Bay Resort

Zanzibar Bay Resort

Beoordeling: ****

Dit resort ligt in Marumbi, aan de oostkust van Zanzibar, en grenst aan een wit zandstrand en het indrukwekkende turquoise water van de Indische Oceaan. Het resort is gebouwd in 2019 en geconstrueerd met milieubewuste materialen en rustieke houten meubels om de authentieke Afrikaanse stijl te behouden met een ontspannen sfeer.

Officiele Website

Toegang tot het Shaba Boutique Hotel in Stonetown Zanzibar

Shaba Boutique Hotel

Beoordeling: ***

Shaba Boutique Hotel is een hotel op basis van logies en ontbijt, gelegen op slechts 2 minuten lopen van het strand en op 15 minuten rijden van de luchthaven en de veerbootterminal. Dit hotel bevindt zich in de omgeving van het authentieke Stone Town, met geplaveide steegjes, spelende kinderen op straat, lokale eetstalletjes en markten, curiosa winkeltjes en cafés aan de kust. Op een korte loopafstand van het hotel vind je verschillende restaurants en bars met uitzicht op de zonsondergang en heerlijke cocktails.

Officiele Website

Het zwembad van het luxueuze Dream of Zanzibar Resort

Dream of Zanzibar Resort

Beoordeling: *****

Deze accommodatie ligt aan het eindeloze witte strand in Uroa, op slechts 40 km rijden van Stone Town of de luchthaven. Ontspanning, lekker eten, de beste cocktails en fantastische kamers zijn hier de sleutelwoorden. Een perfecte ‘after safari’ strandvakantie. Het Zanzibarische personeel maakt er een onvergetelijk verblijf van.

Officiele Website