• Spring in een lekker zwembad na een lange reis in deze Afrika Safari accommodatie

Safari Accommodaties in Tanzania

ACCOMMODATIES MET EEN AUTHENTIEKE SFEER
Aan het eind van een safaridag wil je overnachten op een plek die voelt als thuis. Een plek waar je kunt ontspannen en genieten van een goede maaltijd. Wij hebben voor jou persoonlijk de mooiste lodges en tented lodges geselecteerd. Van kwalitatieve budget locaties tot luxe en comfort Safari accommodaties in Tanzania. Met een authentieke sfeer en midden in de natuur.

Geniet van de zonsondergang in uw Safari Lodge met Shemeji Safari
Een ruime tent bij Africa Safari Lake Manyara Lodge

Africa Safari Lake Manyara

Africa Safari Lake Manyara ligt tussen de uitlopers van de Ngorongoro krater en Lake Manyara. Terwijl je aan het eind van je safaridag nipt van een koel verfrissend drankje, kijk je uit over de uitgestrektheid van Lake Manyara, in de verte getint met het roze van de flamingo’s. Je krijgt bijna het gevoel dat je een maaltijd deelt met de kuddes zebra’s en gnoes die aan de rand van het terrein staan.

Officiele Website

Uitzicht vanaf de veranda van Endoro Lodge

Endoro Lodge

Endoro is an eco-friendly Lodge located along the boundary o f the Ngorongoro Conservation.
Located on the edge of the Northern Highland Forest Reserve, the Forest boasts of over one hundred bird species, as well as resident elephants, buffalo, baboon troops, and the occasional lion. The lodge offers elegant and spacious rooms.

Official Homepage

Een semi-permanente tent bij Serengeti Ikoma Africa Safari Lodge

Africa Safari Serengeti Ikoma

Africa Safari Serengeti Ikoma is een comfortabele safari accommodatie gelegen binnen het Serengeti Ecosysteem en op slechts 300 meter van de grens van het Nationaal Park, maar binnen het Wildlife Management Gebied (WMA). Gelegen tussen Serengeti Seronera, Grumeti en Ikorongo Wildreservaat is de locatie perfect voor het verkennen van de Serengeti en alles wat één van de grootste nationale parken van het land te bieden heeft. De jaarlijkse migratie ligt enkele maanden per jaar voor de deur.

Officiele Website

Fantastisch zwembad bij Africa Safari Lake Natron Lodge

Africa Safari Lake Natron

Africa Safari Lake Natron is een luxe safari lodge, die toegang biedt tot de nationale parken en natuurbeschermingsgebieden van het noordelijke circuit. Het is een idyllische locatie dicht bij de oevers van het soms opvallende rode water van het mineraalrijke ‘soda’ meer dat de toon zet voor de accommodatie. De lodge heeft een zwembad dat is ingebed in het omringende landschap en heeft een prachtig uitzicht op de nabijgelegen Mount Ol Doinyo Lengai, een nog steeds actieve vulkaan.

Officiele Website

Het hoofdgebouw van de Eileens Tree Lodge

Eileens Trees Lodge Karatu

Eileens Trees Lodge heeft ruime en comfortabele kamers, privé gelegen in weelderige tuinen. De lounge, bar en eetkamer hebben het leuke, rustieke gevoel van een boomhut. Aan het eind van de safaridag kunt u ontspannen bij het zwembad en een verkoelende duik nemen. Eileens Trees is het best bewaarde geheim in Karatu (een klein stadje vlakbij Ngorongoro Conservation Area).

Official Homepage

Een drone-opname van de nieuwe Africa Safari Maasai Boma Lodge bij Klein's Gate, Serengeti National Park.

Africa Safari Maasai Boma

Africa Safari Maasai Boma (dicht bij de grens van Serengeti Noord) is een unieke accommodatie. Zoals de naam van de accommodatie al doet vermoeden, is deze geïnspireerd op een traditionele Maasai boma. Kijk om je heen en je begrijpt waarom; je bevindt je in hun midden. De ronde aardehuizen met rieten daken zijn eenvoudig, solide, basic maar comfortabel. De lodge ligt vlakbij een dorp genaamd Ololosokwan en hoewel niet gelegen in een officieel wildreservaat of nationaal park, zul je ook hier af en toe wild aantreffen. Het wild kent geen grenzen!

Officiele Website